Noapte bună Dorințe pentru iubire sau iubită – Cele mai bune mesaje de noapte bună pentru iubită

NoaptAici îți oferim cele mai bune urări de noapte bună pentru dragoste sau iubită, cele mai bune mesaje de noapte bună pentru iubită, mesaje de noapte bună pentru prietenă, salutări de noapte bună pentru prietenă,

mesaje romantice de noapte bună pentru iubita sau dragostea ta

noapte buna iubirea mea
noapte buna iubirea mea

Noapte bună draga mea doamnă. Sper că ai avut o zi frumoasă astăzi și sper să te trezești dimineața simțindu-te la fel de frumos ca oricând. Te iubesc până la stele.

Noapte bună dragul meu, dragostea mea, îngerul meu! Astăzi a fost o zi specială pentru tine și sper să te trezești dimineața știind că ești la fel de dragă ca oricând. Vă rog, dormiți bine și vom vorbi dimineața.

Înainte să adormi, vreau să știi, mi-au trebuit ani de zile să-mi găsesc sufletul pereche, nu te voi lăsa niciodată să pleci. Noapte buna doamna mea!

O, dragă, sper că ai avut o zi frumoasă azi și știu că am avut o zi bună gândindu-te la tine. O noapte plăcută și voi fi aici pentru tine când te vei trezi dimineața.

Am avut o zi minunată cu fata mea și sper să aveți o noapte grozavă. Ar trebui să dormi bine pentru că mâine va fi plină de zâmbetul tău, de dragostea ta și de speranța ta pentru viitor. Noapte buna doamna mea!

Sper pentru prima noapte când dormim împreună. Sper că veți fi reîmprospătați pentru viitorul nostru comun. Vă rog să vă amintiți că vă voi iubi mereu.

Sper că știi cât de onorat sunt să te numesc prietena / soția mea, am vrut doar să știi asta înainte să închizi ochii.

Prințesa mea, tu ești ultimul lucru la care mă gândesc înainte să mă culc și primul lucru la care mă gândesc când mă trezesc. Te iubesc – vise dulci.

Avem o legătură atât de puternică încât știu că aproape dormi. Acesta este genul de conexiune la care m-am așteptat întotdeauna și mă bucur atât de mult că o am cu tine. noapte buna iubirea mea

Vreau să știi că de fiecare dată când te văd, tot primesc fluturi, abia aștept să te văd în visele mele.

Orice ai fi, îți mulțumesc că ai fost în viața mea și ai fost cu mine. Noapte bună draga mea

Dragostea mea, sper că ai fost tratată bine astăzi. S-au întâmplat multe și am fost mândru de tine la fiecare pas. Ești puternic și frumos și îți doresc un somn bun. Te iubesc și voi fi aici dimineața.

Habar n-ai cât m-ai făcut să zâmbesc azi. Nu voi înceta să mă gândesc la tine toată noaptea! Noapte buna iubirea mea!

O zi pe care ar fi trebuit să o repetăm ​​de multe ori pentru că am multă credință în cine ești și în ceea ce faci. Vă rog să fiți atenți și sper să aveți o noapte care vă ajută să vă pregătiți pentru o zi și mai bună mâine. Te iubesc.

Noapte bună Mesaje de dragoste Dorințe pentru iubită

Iubirea mea, inima mea, totul meu. Este acel moment al zilei când îmi doresc să pot fi acolo cu tine și sper să ai o noapte care să îți ofere șansa de a reflecta la lucrurile minunate pe care le-ai făcut.

Planificăm o viață împreună pe care abia aștept să o am și sper să știi că sunt pregătit pentru asta. Este una dintre ultimele nopți în care va trebui să ne despărțim și sunt gata să încep ceva cu tine care va dura pentru totdeauna. Te iubesc.

Planurile pe care le-am făcut pentru mâine vor fi unele dintre cele mai mari lucruri vreodată și, în seara asta, vreau să vă liniștiți pentru a vă asigura că mâine este cea mai bună zi pe care o avem. Am încredere în tine. Cred în tine și te iubesc.

Draga mea dragă, azi a fost o zi atât de minunată. Sunt atât de mândru de tine și știu că mâine vei avea o zi mai bună. Faceți o muncă grozavă de care sunt mândru.

Probabil că ai avut o zi minunată astăzi și vreau să dormi în seara asta știind cât de mândru sunt de tine. Vreau să știi că ți-ai făcut timp să-mi schimbi viața și te iubesc pentru asta. Noapte bună.

Aș vrea să fiu alături de tine chiar acum, cred că trebuie să mă mulțumesc să te văd în visele mele. Noapte buna iubirea mea!

Înainte de a te culca, am vrut să știi că aș fi așteptat o veșnicie să te cunosc, dar mă bucur foarte mult că te-am găsit când am făcut-o.

Odată cineva mi-a spus că ați fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată și adevărul este că m-ați ales pe mine. Ai decis să mă iubești și îți sunt atât de recunoscătoare în fiecare zi. Multumesc ca ma iubesti. Noapte bună draga mea.

Se spune că cerul nopții este una dintre cele mai frumoase atracții de pe acest pământ, dar niciodată nu s-au uitat în ochii tăi când mă privești. Te voi vedea în visele mele.

Ei spun că nu există o viață perfectă, „ei” habar n-au ce înseamnă să fii tu în viață, să închizi ochii și să visezi mâine.

Inima mea, vă rog să vă amintiți că astăzi a fost una dintre cele mai bune zile din viața mea pentru că ați fost în ea. Oriunde ai fi, sunt cu tine și vreau ca această relație să dureze pe nisipurile timpului. Te iubesc.

Noaptea este cel mai bun moment pentru a vă reîmprospăta și ar trebui să vă amintiți că ați avut o zi bună. Tot ce ai făcut astăzi a fost grozav și meriți și mai bine. Tu ești lumina vieții mele și te iubesc atât de mult.

Draga mea, știu că astăzi a fost o zi dificilă pentru tine. Ești atât de puternic și nu-mi pot imagina că ești la fel de puternic ca tine. Sunteți toate lucrurile corecte și bune din lume și vreau să vă amintiți asta în timp ce dormiți. Te iubesc.

Te iubesc dragă. Știu că astăzi ne-a ținut departe, dar vom fi împreună în curând. Ești un înger pentru mine și îți sunt recunoscător pentru cine ești. Vă rog să vă amintiți toate acestea în timp ce dormi, iar eu

Citește și

Deci, acesta este un mesaj special de noapte bună pentru iubirea sau prietena ta. Dacă îți place această noapte bună, atunci împărtășește-o cu siguranță prietenilor și celor dragi. Mulțumesc

Lasă un comentariu